Monday, November 4, 2013

Ревю: лакове от Manhattan и Chen Yu
Здравейте, момичета! :)
      Днешната публикация ще е посветена изцяло на нокти. По принцип тези от вас, които следят блога от повече време знаят, че този тип публикации не се срещат често при мен и в името на разнообразието ще ви представя няколко лака от нови колекции на пазара. Ще започнем с лимитираната колекция от 20 цвята на Manhattan Community Colors Lotus Effect , създадена от бюти блогърки. 
    Аз притежавам 06 Dusky Pink (11ml), черно с червени и лилави брокатени частици.
01 Fligh High, 02 Glitter Champion, 06 Dusky Pink

   Покрива добре на 3-4 по-тънки пласта, но начина по който го използвам аз е върху черна основа като топ лак. Резултата за мен е много задоволяващ така. Засъхва доста бързо и е страхотно издръжлив. Нямаше нужда да нанасям топ за повече блясък, а и това което ми направи впечатление е че си имаше от въпросния блясък докато не го изтрих. На ноктите ми се задържа около 5-6 дни, като най-голямото поражение върху него беше забелване на връхчетата. От гледна точка на издръжливост съм много доволна. Премахването му е с малко усилия, ако използвате "нормален" лакочистител. С такъв на маслена основа ще е в пъти по-лесно и приятно. Продължаваме с Manhattan & Playboy Super nails e колекция от 7 лака (11ml) + 2 топ лака (8ml) с блещукалки. 

В моята колекция са 01 Fligh High и 02 Glitter Champion (можете да ги видите на снимката по-горе)
Fligh High е много нежно и красиво перлено бяло с блестящи частици, които се виждат най-много на слънце. Покрива плътно на два пласта, но съвсем спокойно може да се задоволите и с един. В съчетание с Glitter Champion ще се получи като глазура с цветни пръчици. Поне аз така си го представям. Четките и на трите лака са много удобни за мен, не са прекалено големи нито прекалено малки и тънички. 

Цената им е 6-7лв.И последния лак който имам да ви показвам днес е от новото поколение лакове на Chen Yu by Eugene Perma, с нова формула, нова четка и нов дизайн. 

Цвета е звучното N124 (11ml) и е перлен розов нюд ( така го виждам?!), което е тоолкова далеч от моя вкус, въпреки че опитвах да му дам шанс. Съчетан с топ лак като 06 Dusky Pink е доста по-добре в моите очи.


Четката не ми хареса, макар че в случая е абсолютно въпрос на лични предпочитания. Просто с малка четка ще оплескам всичко, а и самото ми нанасяне с нея прави крайния завършек с черти. Това, което ме изненада много приятно е че лака е много покривен. Един пласт е абсолютно достатъчен и засъхва невероятно бързо. Цената на лака е около 18лв.Лаковете са ми изпратени за проба и лични впечатления от ТАОТА ЕООД. 

2 comments:

Unknown said...

Страхотен блог и визия.
Поздрави от мен! Чудесна си.
Моето предложение за Хелоуин http://vanityfairdesie.blogspot.com/2014/10/blog-post_14.html

ако ти е интересно заповядай

Парфюми Calvin Klein said...

Лаковете са страхотни! :) Поздрави за статията!