Wednesday, October 16, 2013

Viola Nero Gold + суочове на KIKO colour sphere


Привет!
    В главата ми от много време се върти идеята за този грим и просто нямах търпение да имам възможност да го направя. Проблема беше в липсата на "точното" виолетово-лилаво, както и липсата на златна очна линия. Надявам се днешната идея за грим да ви допада!


Разбира се, че камерата ми не можа да улови сенките в цялата им красота. :( 


Revlon Photoready Eye Primer and Brightener 
Maybelline Color Tattoo - 40 Permanent Taupe
KIKO Color Sphere Eyeshadow - 41 Viola Nero Melange, нанесени с мокра четка
Flormar Pretty Compact Quartet eyeshadow - P046 
Flormar Pretty Compact Quartet Eyeshadow - P045
Golden Rose Style Eyeliner Metallic 02
Golden Rose Style Eyeliner Black&Black 14
KIKO Building Base Mascara
Maybelline The Colossal Volum' Express Mascara CAT EYES
Impala Silicone Eyeliner 02
изкуствени мигли, половинки


    И тъй като вчера обещах суочове, в тази публикация ще сложа тези за сенките на KIKO и ще ви ги представя в кратичко ревю. Това което мога да кажа е, че не са безкрайно дълготрайни (оставам с такова впечатление за всички сенки на марката, които имам), цвета избледнява и не е толкова наситен когато изсъхне върху клепача. Може би ако се използва някакъв фиксатор, вместо вода ще е друга история за същите сенки. 







  Както виждате без основа тези сенки са много слабо пигментирани. Не мога да кажа "разочароващо" просто защото без основа не слагам никакви сенки и слабата пигментация не е проблем за мен. С мокра четка се получава най-силно наситен цвят, както и много повече блещулки. Както казах обаче, част от цялата тази красота поизчезва след като засъхне върху клепача. Имат недостатъци, но цветовете им са толкова красиви и със сигурност ще си взема още от серията, макар с редовната си цена да са малко по-евтини от Инглот например. 



Това е от мен за днес, усмивки!
До скоро!


2 comments:

Le Soleil said...

Прекрасен грим!

Оригинални парфюми said...

Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg