Tuesday, October 15, 2013

KIKO haul


Привет, усмивки! 
След дълъг застой, липса на муза и почивка от всичко, отново съм тук с нов пост.

     Този път торбата с неща е пълна с декоративна козметика и всички до едно са от KIKO.
За съжаление, не могат да се намерят в България, но до колкото съм наясно може да се поръчат онлайн с посредник. 
     Реших да направя публикацията, защото забелязвам, че повечето читатели проявяват особено голям интерес към този вид постове, та.. да. Няма да се отклонявам повече. 

Latex Like Lipstick -  Моят цвят е 02 Iconic Magenta. Цената му е 7,50 за 2g продукт. Предлага се в общо 6 нюанса и е без парабени. 

False Lashes Concentrate Building Base Mascara - Предупреждавам, че ревюто за тази основа най-вероятно ще е много положително.. Искам доживотен запас от нея! В момента в италианския сайт има намаление от 45%, от €7,20 на €3,90! 

Creamy Lipgloss - Предлага се в 10 нюанса, като моят е 109 Fucsia Perlato. Представен е и като хипоалергенен. Кремообразна формула, много лесен за нанасяне и не претендира да е безкрайно дълготраен. Цената му е €6,90 за 2,84g.

Invisible Lip Liner - Предпазва гланца и червилото от разтичане извън контура на устните. Обещава че е без парабени, без аромати и че е хипоалергенен. Безцветен, нелепнещ и водоустойчив.  €5,90 за 1,20g. 

Dazzling Highlighter - Лимитиран продукт, но пък май не е невъзможен за намиране? Най-накрая и аз да се сдобия с някакъв хайлайтър. Представлява стик, но все пак аз го нанасям с пръсти за да е по-леко. Има и по-едри частици, това е което може би не ми допада особено. Моят цвят е 01 Moonlight gold, като от името се подразбира, че има и златисти частици. Има още един номер - 02 Gleaming Apricot, който предполагам е за по-тъмна кожа. Без парабени, €7,90 за 5,5g.

И разбира се, нямаше как да мина без сенки.

Colour Sphere Eyeshadow - Печени сенки, които позволяват да се използват сухи и мокри. Честно казано като пигментация, когато са сухи - нищо особено.С мокра четка обаче - уау! Предлагат се в 36 цвята (няма да откажа да ги притежавам всички), имам още един цвят за който съм говорила тук, сега се сдобих с 41 Viola Nero Melange. Цената им е €5,90 за 1,8g продукт. Скоро ще има суочове и грим. 

Надявам се ви е било интересно да надникнете в пазарската торба. :)
Ревютата са на път също. 

До скоро, усмивки!

5 comments:

Teti H. said...

Страхотно изглеждат всичките! Всеки път се разубеждавам да не влизам в KIKO, защото винаги си излизам с покупка. Червилата им ми станаха фаворити!

Beautymess и разни разнообразни said...

Честити красоти :)

MerryStef said...

С това за миглите силно ме заинтригува!
Нямам обаче грам пара в картата, за да се възползвам от промоцията :D
Страхотен избор на покупки <3

Maia Georgieva said...

От къде могат да се закупят :)
http://thingamyjic.blogspot.com/

Valeia said...

Може да се закупят онлайн чрез посредник. Kiko не се предлага в България и общо взето единствения начин е онлайн, но пък и не доставят до България.. та затова с посредник. :)