Wednesday, October 30, 2013

Halloween по бързата процедура! Дантелена маска Част 3 - Устни
Привет! Днес ще е последният 3-ти урок от Дантелената серия, а  тук и тук можете да откриете първите 2 урока.
    Исках да направя нещо по-различно от класическо червено червило. Макар че то никога не е лош избор, особено вечер. Обаче пък.. все пак е Хелоуин! Трябва да е нещо различно! Затова и се спрях на това омбре. Разбира се, ако сте отвързали въображението от каишката и разполагате с материалите, защо пък да не добавите елементи като размазана кръв, вампирски зъби, кукленски шев и т.н. към този иначе "дантелен и нежен" изглед за Хелоуин?
Е, идеи безброй, тях оставям на вас този път. Ето и урока.Първата стъпка е да изберете 2 червила, черен молив и по желание златисти сенки.

Нанесете първото червило (в моя случай KIKO Latex Like Lipstick N02)
След това леко попийте със салфетка и нанесете в центъра на горната и долната устна любимото червено (в моя случай maXfactor Color Elixir Lipstick 715 Ruby Tuesday)
С черния молив направете контур във външните ъгли и изтеглете навътре към устните, като гледате да не закачате прекалено много центъра на устните.
Нека черното е само в краищата, но с преливка. (Impala Waterproof eyeliner n301, избрах този защото не е наситено черно).
Като финал, можете да поставите златисти сенки в центъра на горната и долна устна. 

Весело изкарване на Хелоуин! :)


2 comments:

Beautymess и разни разнообразни said...

Много ефектно изглежда червилото :)

PavlinaS said...

Жестоко! Обожавам акцент върху устните, за съжаление никога не съм успявала да постигна желания ефект. Изглеждат толкова изписани и в същото време наситени. Прекрасна работа!