Wednesday, March 20, 2013

Ревю: Manhattan couture carnival eyeshadow cream


   Здравейте, прекрасни! Наскоро от ТАОТА (официален вносител на марките Manhattan, Chen Yu, Lavera, Dr.Scheller) направиха изненада на всички блогъри и пратиха различни продукти за проба и ревю. На мен се паднаха тези кремообразни сенки от лимитирана карнавална серия. Трябва да ви призная, че бях заблудена от опаковката и в първия момент помислих, че е гланц.

Предлагат се в 4 красиви карнавални нюанса - зелено, синьо, кафяво и малина;

  Сенките са много приятни на допир, добре пигментирани, засъхват бързо. Което от една страна е хубаво, но от друга нямате много време за работа с тях. Трябва да сте бързи.              
   Преливането им става една идея по-трудно от обикновени сенки (зависи колко опит имате в гримирането, аз не срещнах кой знае какви затруднения, но разбира се може и да е така, защото все пак са златисто-кафяви, а този цвят позволява някои грешки.. особено по-разнесен).
  Твърдят да бъдат издръжливи, с подходяща база могат да издържат дълго, но за съжаление моя клепач е от по-мазните и не се задържаха повече от 2 часа на него без да поизбледнеят (без база).С базата за сенки на АртДеко не се разбраха, може би защото самата база не се разбира добре с дълготрайни/водоустойчиви продукти. Или поне не с всички.Нямам проблеми с това, просто вече не слагам сенките по целия клепач (ако го направя, задължително минавам с нещо прахообразно) и слагам на малки участъци за акцент (под долната водна линия, във вътрешния ъгъл на окото...)

нанесени с апликатора
много разнесени с пръсти     Самото нанасяне може да бъде с апликаторчето, но аз предпочитам да използвам пръст за да доразнеса сенките, особено ако е в по-голям участък (например целия подвижен клепач)

Ето един бърз грим със сенките.
   Друг начин да използвате сенките е като акцент върху червилото. В моя случай - червено. Нанесете с пръст или четка (не директно с апликатора, за да не сложите прекалено много продукт.. идеята е да е загатнато златно).Нанесете в средата на устните. Имайте предвид, че е хубаво да хидратирате повече устните, самия продукт леко изсушава и може да не изпитате най-големия комфорт. Положението се оправя с малко балсам. 


Препоръчителната цена на продукта е 8,40лв / 5ml. 1 comment:

Unknown said...

На мен много ми харесаха сенките.Даже и на приятелки ги хваля.