Tuesday, December 25, 2012

Blog Your HEART Out (tag)

        Здравейте, момичета и Честита Коледа! Надявам се да си изкарате много весело и незабравимо (хубаво) коледните и новогодишни празници! И ще се видим отново в следващата 2013г. 

След като вече няколко пъти съм тагната, няма начин да подмина да се разпиша. Трудно намирам време напоследък и това се забелязва по много редките ми постове. Съжалявам, надявам се през новата година да имам повече време. 

Благодаря на Пух , lillysbagNynaeve за таговете и проявения интерес. :*1. Кое те вдъхнови да започнеш този блог?
Честно казано в началото изобщо нямах представа дали искам да си направя мой личен бюти блог. Постепенно обаче в мен се появи желание и всеки пост е писан с голямо вълнение и желание да предоставя информация, която съм сметнала че ще е полезна поне на някого. Най-голямото ми вдъхновение дойде от Адри и съм й много благодарна, че ме подбутна да направя блога. 

2. Как избра на каква тематика да е блога ти?
О, това беше наистина лесно. По принцип постоянно облъчвам приятелките ми с идеи за маски, кой продукт да си вземат защото е добър и т.н., че просто не съм се и замисляла. Отделно съм редовно взимана под наем да ги гримирам, да обяснявам кое, как и защо е по-лесно.. :)

3. Кое е нещото, което повечето хора не знаят за теб?
Знам ли и аз.. Нямам никаква представа. 

4. Кои са трите думи, които описват стила ти?
Контраст, мрак, емоция. 
(Простете за този мой "емо" момент.)

5. Какво обичаш да правиш, когато не блогваш?
Обичам да съм с приятеля ми, приятелите ми, да рисувам нещата които аз лично съм решила, че искам да нарисувам, да излизам и да танцувам някъде-си-просто-ей-така-защото-ОБИЧАМ-ДА-ТАНЦУВАМ(най-добрия начин да се освободя от негативите). Много неща обичам, но за съжаление не винаги имам време. Постоянно съм с по няколко задачи под мишница и се опитвам да държа хубаво равновесие (не винаги ми се получава). И така.

По идея трябва да тагна 5 момичета... Ще "излъжа" малко и ще тагна всички! Който има желание да попълни краткия въпросник - да го направи. Единствената молба която имам е да ми пуснат линк с отговорите си в коментарите по-долу.

Весели празници, прекрасни!
До нови срещи! 
No comments: