Thursday, August 16, 2012

Rock chick and I have a green. (essence mini-haul)




Вчера беше ден за пазар на материали (ще си правя сама костюма за Хелоуин), целия ден обръщах магазини и имах ходене и до Слънчоглед, но по пътя към него реших да мина през ДМ (поблазнена най-вече от идеята, че има 50% намаление на някои артикули на Essence). И така безпощадно вкарах мой приятел с мен в магазина. Развълнувана от етикетчета 50% НАМАЛЕНИЕ на продукти които повече няма да се появяват в колекциите забърсах едни кремообразни дълготрайни сенки за очи и един зелен молив. Естествено, точно тези два продукта се оказа, че хич не са с намаление. Не съжалявам обаче, защото се оказаха страхотни.

essence stay all day long lasting eyeshadow

Цвета е графитено-черен с блестящи частички (N06 ROCK CHICK), които за съжаление камерата ми не успява да улови, но на живо е прелестно. Много са приятни на допир, що се отнася до нанасяне си е малко играчка... особено ако не работите с четка. Аз смело бръкнах с пръсти и започнах да мажа по клепачите. Не бих казала, че не може да се нанесе така, но другия път определено ще ползвам четка. Не сложих база отдолу първо защото Адри ми беше казала, че тези сенки не се харесват с базата на ArtDeco, която ползвам и второ защото исках да видя колко дълготрайни са наистина. По принцип моите клепачи са си мазни и единствената база с която грима ми не мърда е тази на ArtDeco. Тези сенки издържаха около 6 часа на клепача ми. Ето как изглеждаха веднага след нанасяне и 6 часа по-късно. 

Цвета изглежда леко избледнял, но може и да е от самата светлина на която снимах и от светкавицата. Вижда се съвсем леко събиране, но нищо страшно. Имайки предвид цената им (дадох около 6лв) и цвета, който за мен лично е невероятен - заслужава си. Трябва да отида да огледам по-добре и другите цветове. 

Отгоре задължително ги фиксирах с малко черни сенки, които не бяха особено пигментирани, но аз и не исках да бъдат. Държах да се виждат добре сенките на Essence. 


Essence Long Lasting Eye Pencil 


Цвета който първо видях и веднага награбих беше това страхотно зелено (N12 I HAVE A GREEN). Мек и лесен за нанасяне, буквално се пързаляше по ръката ми когато правих суоча. Дълготраен е, но не мисля, че е по-дълготраен от всеки друг молив. Така или иначе го фиксирах със сенки отгоре. Много добре пигментиран, с малки блестящи частички. Цената му беше около 3лв. С удоволствие бих се върнала да взема още някой и друг цвят за колекцията ми, но по-нататък. 


Надявам се ревюто да ви е било полезно! 

4 comments:

chris said...

Hello!
After visiting your blog, I invite you to join us in the "International Directory Blogspot".
"International Directory Blogspot" is made of thousend of blogs from 151 countries. If you join us and follow our blog, you will have many more visitors.
It's very simple, you just have to follow our blog, enter your Country and your blog url in a comment, and you will be automatically integrate into the Country list.
We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world and to share different passions, fashion, paintings, art works, photos, poems.
So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
I think this community could also interest you.
We ask you to follow the blog "Directory" because it will give you twice as many possibilities of visits to your blog!
Thank you for your understanding.
Please follow our blog, it will be very appreciate.
I wish you a great day, with the hope that you will follow our blog "Directory".
After your approval to join us, you will receive your badge
Regards
Chris
I follow your blog, I hope it will please you
To find out more about us, click on the link below:
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

Marcela Gmd said...

Beautiful!!! would you like follow each other?
Besos, desde España, Marcela♥

Unknown said...

Много са хубави тези сенки.Аз си взех в розово и търсих точно този цвят, който си си взела ти, но беше свършил:(
Ако искаш разгледай моя пост.
Поздрави!:)

http://glamorousfairylife.blogspot.com/2013/01/essence-stay-all-day-long-lasting.html

Pax Vaporizer said...

Ако искаш разгледай моя пост. Поздрави!:) http://glamorousfairylife.blogspot.com/2013/01/essence-stay-all-day-long-lasting.html. January 25 ... paxvaporizer.blogspot.de